چگونه برای درمان احتباس مایعات در نارسایی مزمن کلیه

چگونه برای درمان احتباس مایعات در نارسایی مزمن کلیه

چگونه برای درمان احتباس مایعات در نارسایی مزمن کلیه؟ درمان احتباس مایعات در بیمار است که به کاهش از دست دادن پروتئین به ادرار و برای محدود کردن نمک در رژیم غذایی. دانستن علل آن را برای درمان آن مفید است، به طوری که من به شما یک مقدمه ساده در زیر است.

علل پروتئین در نارسایی کلیه

از دست دادن پروتئین در ادرار ممکن است با استفاده از مهار کننده های ACE و مسدودکننده های گیرنده آنژیوتانسین کاهش می یابد. هر دو دسته از مواد مخدر، که معمولا به کاهش فشار خون، بی درنگ کلیه مورد استفاده برای کاهش از دست دادن پروتئین به ادرار.

داروهای ACE عبارتند از:

انالاپریل (Vasotec)

کوئیناپریل (Accupril)

کاپتوپریل (Capoten)

بنازپریل (Lotensin)

تراندولاپریل (Mavik)

لیزینوپریل (Zestril یا Prinivil)

رامیپریل (Altace)

مسدودکننده های گیرنده آنژیوتانسین عبارتند از:

لوزارتان

والزارتان (Diovan)

کاندسارتان (Atacand)

ایربسارتان (Avapro)

بیماری های کلیوی ممکن است برخی از به از دست دادن پروتئین در ادرار و توسعه ادم کمک می کند. بیوپسی از کلیه ممکن است لازم باشد برای تشخیص از نوع بیماری کلیوی، به طوری که درمان ممکن است داده شده است.

چگونه برای درمان احتباس مایعات در نارسایی کلیه؟

یک رژیم غذایی خوب برای از بین بردن احتباس مایعات در بیماری های کلیوی مفید است اما این کافی نیست، به طوری که ما خواهان به دنبال کمک از درمان.

پزشکی میکرو چینی Osmotherapy به عنوان یکی از نوآوری طب گیاهی چینی سنتی، می تواند مشکل کلیه بدون ایجاد آسیب بیشتر به کلیه ها را حل کند. همکاری با طب غربی، می تواند بیماری کلیه به طور موثر در یک زمان کوتاه را درمان کند. اگر شما می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد این درمان، شما می توانید پیام را به ما ترک کنند.

اگر سوالی دارید دیگر و یا هر گونه کمک در درمان بیماری کلیه، انجام مردد برای تماس با ما از طریق ایمیل نیست، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد تا شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()